...ja eka koulupäivä takana. Uskomatonta ajatella, että tänä vuonna meidän KOKO KOULUSSA on alle 40 oppilasta! :D:D

Menin kouluun bussilla Cedrellan (siis se toinen bestikseni) kanssa. Koulu alkoi 9.15, niin kuin AINA. Siihen ei varmaan ikinä tule tulemaan muutosta :D
Koulun pihalla mua tultiin heti halailemaan ja tervehtimään ja näin, se oli ihan kivaa. En ole nähnyt monia kavereita koko kesän aikana.
Ekat koulutunnit olivat kesäkuulumisia ja yleisiä lukuvuoteen liittyviä asioita varten. Olemme siis nyt 5-6 luokka ja on aika siistiä olla kuutonen ;) 5. luokalle tuli uusi tyttö. Se oli tosi ujo, mutta kai siitä tulee vuoden mittaan reippaampi.
Ruokailu oli vähän ennen puolta kahtatoista, ja koulun ruokalassa oli ruoaksi ihan perusmättöä: nakkikastiketta ja perunoita... Onneksi näin radioh3adia ja Cedrellaa edes ruokalassa, oli tullut heitä jo aamun aikana ikävä! ;')
Ruoan jälkeen käväistiin vielä nopsasti luokassa ja ope antoi tehtävän: se jakoi meidät kolmeen neljän hengen ryhmään ja selitti, että huomisaamuna jokainen ryhmä suunnittelee 10-45 minuutin tuokion muulle luokalle, jonka aihe on ympäripyöreästi "JOTAIN HAUSKAA". Meidän ryhmän pitää pitää tuokiomme heti huomisiltapäivänä, kakkosryhmän torstai-iltapäivänä ja kolmosryhmän perjantai-iltapäivänä. Mun ryhmässä on mun lisäksi eräs... no kutsutaan häntä vaikka Liinaksi, ja sitten yksi... Lada? Ihan sama. Ja vielä yksi Miksu. Tosi upeat lempinimet :D En siis halua mainita itseni tai läheisieni oikeita nimiä täällä blogissa kun ei tiedä kuka tätä lukee.
Juteltiin Liinan kanssa puhelimessa myöhemmin lähes kymmenen minuuttia ja suunniteltiin esitystämme. Siihen tulee ainakin jotain ryhmäleikkejä... kai tulee ihan hauskaa ;)
12.15 koulu jo loppuikin. Nyt on siis vuosi tosiaan pyörähtänyt käyntiin ja saa nähdä, mitä kaikkea se tuo tullessaan!

Miten teidän ekat koulupäivät ovat sujuneet? :)

Haleja,

Kirjakeiju