"...vaihdan farkut verkkarihousuun. Kotiseudulle Pohjois-Karjalaan..." :) No, Pohjois-Karjala on kyllä sukulaisteni kotiseutua, mutta ei omaa kotiseutuani. Ja farkkuja en kyllä ole verkkareihin vaihtanut, mutta idea on sama :D Eli siis, eilen illalla sain tietää, että pääsen siskoni mukaan mummolaan tänne Pohjois-Karjalaan. Olemme täällä sunnuntaihin asti. Siskoni on enoni lapsen kummi, ja tämän lapsen synttäreitä vietetään huomenna, siksi me tänne tulimme. Tänään iltapäivällä lähdimme tänne junalla, ja matka meni ihan kivasti.. :) Nyt olemme täällä mummon herkkuruokien äärellä. Täällä ovat mummon, ukin, minun ja siskoni lisäksi enoni, hänen vaimonsa ja heidän lapsensa.
Huomenna siis juhlitaan niitä synttäreitä. Tulee varmaan kivaa... :3 Vanhempani eivät tällä kertaa tulleet mukaan, he jäivät kotiin.

Näiden pikkuisten serkkulasten kanssa riittää tekemistä (Viidakkoperheen katsomisesta ei tullut oikein mitään kun koko ajan sylissäni hääri vähintään yksi pikkulapsi) joten en ehdi enää oikein kirjoittaa.. :D Terveisiä Pohjois-Karjalasta joka tapauksessa! :)

<3: Kirjakeiju

PS. Olen perustanut uuden blogin nimeltä Countryside Christmas!! :) Kerron blogissa jouluvalmisteluistani ja joulun odotuksesta. Olen siis oikeasti todellinen jouluttaja :>> Blogiin kirjoittelen vain jouluun saakka, sitten se joko lopettaa kokonaan TAI jää tauolle odottamaan joulua 2013. Käykääpä kurkkaamassa, jos pidätte joulusta! :) BLOGI LÖYTYY OSOITTEESTA http://countrysidechristmas.vuodatus.net . Kiitos, jos kurkkaatte! :)