Juu, tiedän, otsikko on outo :D Yritän tästedes välttää niitä ainaisia "Moiii!", "Heippa! :)" tms. tyylisiä otsikoita, tiedätte varmaan mitä tarkoitan? ;D
Mulle ei juuri nyt kuulu mitään kovin erikoista, koulutöiden ja muiden kiireiden takia en ole ehtinyt postata tänne blogiinikaan pitkään aikaan.

Nyt voisin selittää tuon otsikon. Eli - mä, Kirjakeiju, olen jälleen kerran koukuttunut goSupermodel-sivustoon :D Oikeesti, mä en pysty olemaan enää erossa siitä sivustosta, tai ainakin hädin tuskin pystyn. Ennen mä kävin goSussa yhtä usein kun käyn nyt, sitten lopetin pariksi vuodeksi ja nyt koukutuin taas.. huoh. Mutta, goSu on kyllä ihan sikahyvä nettisivusto! :) Mulla on siellä ihana bestiskin <3

Haluaisin muuten vinkata parista muustakin hauskasta nettisivusta, (laitan goSun linkin mukaan) tässä ne ovat:

http://new.weavesilk.com Sivusto, jossa voi luoda omaa taidetta vain valitsemalla värin ja alkamalla heiluttaa hiirtä ympäri näyttöruutua :D Aika oudoltahan tämä varmaan teistä kuulostaa, mutta sivusto on ihan sairaan hieno ja siihen jää helposti koukkuun!

http://vocaroo.com Tällä sivulla voitte äänittää omaa laulamistanne / puhumistanne (laulamista varten se oikeastaan on...). Painatte vain "Click to record", sitten siihen pieneen ikkunaan, joka siihen tulee, laitatte "Allow", sitten äänitys on käynnissä! :)

http://fi.gosupermodel.com Tässä vielä linkki goSupermodeliin x)

Hauskaa loppukuuta!

<3: Kirjakeiju