Nyt laitan tähän siis kuvia meidän kissoista. Joka kuvan alle laitan kuvatekstin, joten siksi en nyt selittele enempää kuvista. Meillähän siis on neljä kissaa, niin kuin olen kirjoittanutkin, ja tässä vihdoinkin kuvat muruistani:



Tässä rakasrakasrakas Veikkoni! <3 Koko nimi: Veikko Valtteri. Kuva on otettu lokakuussa 2011, kissojen kanssa kun oltiin ulkona. Mielestäni nuo taustalla olevat syksyiset puut ovat upeita, ja Veikko sopii hyvin syyskuvaan ;)<3 Eikö olekin söpö? Veikko on nyt siis 3 vuotta.

Kissaporukkamme pomo: iki-ihanaTauno Antero, kutsutaan vain Taunoksi. :) Hän / se on siis kokomusta. Tämä kuva on tosi tuore: otin sen muistaakseni kaksi viikkoa sitten :D Jotenkin Taunosta tulee ihan mieleen hämähäkki, kun sen jalat heijastuvat peilistä. Kuva on mielestäni aika taiteellinen... Tauno on tosi komea poika, vai mitä? :) Ikää on siis 6v.

Tässä on kiltti ja hyväsydäminen Onni, oikealta nimeltään Onni Oskari :3 Onni on samanikäinen kuin Veikko, eli 3v. Tämä kuva on hyvin uusi, aivan kuin edellinenkin, mutta tämän ottamisesta on suunnilleen vain viikko, jopa alle! Onni tykkää nukkumisesta ja tässäkin hän ottaa kirjaimellisesti rennosti... ;) Suloinen, vai mitä?

Vikassa kuvassa on fiksu ja kultainen Ansa Birgitta - Ansa siis :) Tämän ottamisesta on vierähtänyt muutama viikko. Heinäkuun lopussa tämän otin. Ansa pitää pehmeistä paikoista ja tässäkin hän / se on etsinyt koko sängyn kivoimman paikan: tyynyn ja mun shortsien päällä on varmasti hyvä pestä itseään ja nukkua! :D Ansa on 6-vuotias, aivan kuten Tauno. Ja hänhän on siis ainoa tyttömme. Kaunis, eikö? :3

Tässä ovat siis 4 kissaamme! Toivottavasti ne ovat teidänkin mielestä lutuisia ja suloisia <3 Lisää kuvia tulee varmasti!
Mitä lemmikkejä teillä on? Tai mitkä ovat lempieläimiänne?

Kissamaisin terveisin,

Kirjakeiju