Moiiii! :) Esme kirjoitteli blogissaan jotain kynsilakoista, ja linkitti mulle sähköpostissa linkit kahteen Youtube-kanavaan: bebexo-kanavaan ja cutepolish-kanavaan. Bebexo:ssa tehdään kampauksia ja meikkejä, Cutepolish keskittyy kynsiin. Kiitos Esme linkeistä! <33 Pidän erityisesti Bebexo:sta, mutta tänään mut valtasi tunne, että näille kynnennysilleni (ne oikeasti OVAT nysät!!) pitäisi tehdä jotain... kävin Cutepolish-kanavan sivuilla katselemassa kynsienlaittovideoita mutta eihän multa sellaisia tarvikkeita löytynyt. Joten päätin keksiä jotain itse... ja sitten löysin laatikostoistani keltaisen graffiti-lakan.

Joskus inhosin lohkeilevia ja hitusen ylivärikkäitä graffitikynsiä. Sitten kuitenkin innostuin niistä. En ole tehnyt graffitikynsiä pitkään aikaan, mutta nyt päätin kokeilla! :3 Ja hyvin onnistuivat.

Joku varmaan voi miettiä, että mikä ihme se graffitilakka oikein ON? No, Kirjakeiju kertoo :3 Eli siis, graffitilakka on lakkaa, joka toisen kynsilakan päälle levitettynä, (se toimii myös ilman toista aluslakkaa mutta näyttää rumalta..) alkaa heti levittämisen jälkeen lohkeilla ja muodostaa hienon lohkeilevan kuvion kynnen pintaan niin, että aluslakka alkaa näkyä graffitilakan alta. Tässä kuvaesimerkki graffitilakatuista kynsistä:
Esimerkiksi IsaDora valmistaa graffitilakkoja.

Tein itselleni pinkkikeltaiset graffitikynnet. Aluslakkana käytin kimaltelevaa, pinkkiä kynsilakkaa, (valmistajana Kone Helsinki, sarjana Miracle Colors ja sävynä U05) päälle levitin keltaista graffitilakkaa (valmistajana IsaDora, sarjana Graffiti Nail Top ja sävynä 804 Yellow Crew). Kynsistä tuli, aivan kuten mainitsinkin, kivat :) Kannattaa kokeilla, graffitikynnet ovat rohkea veto ja oikein tehtyinä upea ilmestys! :)

Hauskoja kynsienlakkaushetkiä!

<3: Kirjakeiju